Merken

RTS is naast haar eigen merken, waaronder CRUISERS en KARDEL, importeur / distributeur van onderstaande sterke merken met een hoogstaande reputatie. Elk merk staat garant voor flexibiliteit voor de carrosseriebouwer en kwaliteit voor de eindklant. Duurzame montage op maat van de klant is dus gewaarborgd! 


ISONORT geïsoleerde opbouwen

RTS is importeur van Isonort gecertificeerde koel- & vriesopbouwen. Zoekt u naar een hoogwaardige kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs voor uw geisoleerde opbouw, dan vindt uw dealer van ISONORT de juiste oplossingen.

Bezoek de website van ISONORT


Cruisers gesloten opbouwen

Het Cruisers-programma bestaat uit een aluminium opbouwsysteem met verschillende wandinvulling voor een gewicht van maximaal 18 ton. Het systeem is ultralicht in gewicht en daardoor uitermate geschikt voor de kleinere bedrijfswagens. Het Cruisers-programma kent zes onderdelen:

Cruiser HomeDelivery GlobalCruiser RegioCruiser
 
CityCruiser CityCruiser Slider CityCruiser Kardel

 

Bezoek de website van CRUISERS

 


Kardel Schuifzeil-opbouwsystemen

Met KARDEL schuifzeilopbouwsystemen is RTS marktleider in de Benelux. Al bijna 25 jaar staat de naam Kardel voor hoogstaande kwaliteit wanneer naar schuifzeiloplossingen wordt gevraagd. Het programma is met klantspecifieke systemen zeer breed uitgegroeid; T┼░V-gecertificeerd, met hefdaken, met Versus schuifdaken of polyester dak. Voor een optimale geleiding van de zeilrunners in de aluminium rails zijn alle Kardel opbouwen uitgevoerd met het Versus Trike systeem.

Bezoek de website van KARDEL

 

                     


Versus Omega - Schuifdaken

RTS is distributeur van Versus Omega, Europa's grootste producent van schuifdaken voor schuifzeiltrailers. Tot het assortiment behoren o.a. de Axces hefdaksystemen met de Hydraman & Hydratwin lifts, systemen of cilinders en de Trike zeilrunner. KARDEL schuifzeil-opbouwsystemen worden met de Versus Omega systemen uitgevoerd.


FIT - Roldeuren

FIT is Europa's grootste producent van roldeuren en een Frans zusterbedrijf van RTS. FIT produceert al roldeuren sinds 1976. In Nederland distribueert RTS de houten roldeuren, Husky geïsoleerde roldeuren, de aluminium Road Rail Security roldeuren, de licht-geïsoleerde Isolite roldeuren, de PVC Elite roldeur en de Fitalu aluminium-lamellen roldeuren.


LiftUp - Topklep scharnieren

RTS is exclusief distributeur van Liftup scharnieren in de Benelux. De revolutionaire veerring-karakteristiek van een Liftup scharnier biedt een beter alternatief voor gasveren of conventionele scharnieren. De Liftup scharnieren worden met name voor topkleppen gebruikt, het optimale draaimoment werkt onder alle weersomstandigheden en temperaturen.


Polyfont - Panelen

Polyfont produceert plywood-, carbofont- en geisoleerde panelen. Het brede assortiment wand- & vloerpanelen wordt in Nederland al vele jaren door RTS exclusief gedistribueerd. Met een jaarlijkse productie van ca. 1,5 miljoen m2 panelen is Polyfont een van Europa's grootste paneelfabricanten.


iTbc

Met zustervestiging iTbc China biedt RTS de markt kostenvoordeel in het accessoires assortiment. Het assortiment omvat zowel standaard accessoires als klantspecifieke componenten. Container-hoeveelheden kunnen op aanvraag zonder overslag in Putten tegen scherpe tarieven direct worden geleverd, waarbij iTbc zorgdraagt voor transport, invoer en aflevering in uw magazijn.

Let's build together