Over RTS

RTS richt zich met opbouwsystemen en componenten zoals aluminium profielsystemen, panelen en accessoires, op de Nederlandse carrosserie- & trailerbouw.

 

Met sterke merken en toegewijde partners bouwen wij ons marktaandeel als adviserende partner van de carrosserie-  & trailerbouw ieder jaar verder uit. Zo is het merk ISONORT koelopbouwen binnen enkele jaren door een dealernetwerk intensief op de Nederlandse kaart gezet en wordt het brede programma CRUISERS gesloten opbouwen al langer succesvol door partners verkocht.

Met KARDEL schuifzeilopbouwen is RTS marktleider in de Benelux. Door regelmatig nieuwe opbouwsystemen te lanceren en sterke partners aan ons te binden worden we voor de Nederlandse carrosserie- & trailerbouw een steeds belangrijkere partner. Zo introduceerden wij in 2014 als eersten de volgens GDP-richtlijn gecertificeerde Farma CRUISER, werd in 2015 de CRUISER Home Delivery aan het programma toegevoegd en zag de CRUISER Mammoet voor lagevloerchassis en een zeer groot laadvermogen vorig jaar het daglicht. 

In het voorjaar van 2017 was RTS de eerste aanbieder in de industrie die een digitale productconfigurator introduceerde waarmee carrosserie- & trailerbouwers snel en eenvoudig hun eigen opdekdeuren kunnen samenstellen.

 

RTS behoort tot Transeo International, een Europese groep bedrijven waarvan o.a. zusterbedrijven Boyriven (accessoires) en FIT (roldeuren) deel uit maken. De merken CRUISERS en KARDEL worden in eigen beheer op Nederlandse bodem geproduceerd. Componenten worden vanuit het magazijn te Putten geleverd, panelen af fabriek. Voor verkoop aan de aftermarket werkt RTS samen met distributeurs.

 

GESCHIEDENIS

Bijna 50 jaar geleden begonnen we op eigen kracht als aluminium leverancier voor de transportsector. Later ontwierpen we onder de nog vaak gehoorde naam Reynolds Transport Systemen ook complete opbouwsystemen.

Sinds 2002 stond het bedrijf bekend als Boyriven Nederland. In 2015 werd besloten de associatie met Boyriven, Europees vooral bekend om haar brede assortiment accessoires, verder los het laten.

De nieuwe naam RTS (Road Transport Systems) werd met een knipoog naar de oorspronkelijke naam gekozen.

Let's build together