3 nov. '15

Roordink Bedrijfwagens levert ISONORT koelopbouw aan drankengroothandel Scheerder uit Amersfoort

Scheerder drankengroothandel heeft voor het vervoeren van diverse dranken een ISONORT koelopbouw in gebruik genomen. Leverancier van deze ISONORT koelopbouw is Roordink Bedrijfswagens Veenendaal.


Drankengroothandel Scheerder uit Amersfoort is al meer dan 75 jaar een zelfstandig familiebedrijf en tevens een bekende naam in horecaland. Als drankengroothandel bedienen zij verscheidene cafés, restaurants en andere horecagelegenheden in het midden van het land.

Klantspecifiek en volledig gecertificeerd
De ISONORT koelopbouw heeft een gehele binnenzijde bekleed met aluminium beschermende plaat om de wanden van de opbouw te beschermen. Ook is er een speciale tussenwand geplaatst met een hoogwaardige vries/koelcel schuifdeur. Doordat de schuifdeur fantastisch aansluit gaat er geen kou, oftewel energie, verloren. Er is ook nog een timer geplaatst op de verlichting in de opbouw. Hierdoor gaat de verlichting na verloop van tijd uit. Hierdoor zal er geen energie verloren gaan.

Roordink Bedrijfswagens Veenendaal
Roordink bedrijfswagen is een eigen MAN dealer met 4 vestigingen (Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle). Zij leveren en repareren opbouwen en laadliften die zowel zijn samengesteld, als op maat gemaakt zijn voor de klant. Om het plaatje compleet te maken, regelen zij ook spuit- en reclamewerk waardoor de opbouw kant en klaar kan worden afgeleverd.

Let's build together