17 okt. '16

Machinefabriek Elburg kiest voor KARDEL Slider

Machine Fabriek Elburg b.v. is specialist in de vervaardiging van compleet bewerkte gietstukken, fijnmechanische draai- en freesdelen en samengestelde producten. Men bezorgt deze producten in eigen beheer naar haar klanten.


Om dat efficiënter te kunnen doen nam het bedrijf onlangs een KARDEL Slider in gebruik, geleverd door Brinks Carrosserieën uit Hengelo.

 

Omdat de KARDEL Slider een schuifzeilopbouw zonder spangespen is waarbij de zeilen boven- en onderaan soepel door een aluminium rail lopen, bespaart Machinefabriek Elburg veel laad- & lostijd. Zo hoeven spangespen niet meer te worden geopend en gesloten en plankendragers en rongen niet meer op ieder los- en laadadres te worden weggenomen en teruggeplaatst. Bij de KARDEL Slider glijdt het zeil door de TRIKE runner soepel naar de voor- of achterzijde van de vrachtwagen. In minder dan een minuut is de zijwand open en de volledige laadruimte beschikbaar.

 

Met de KARDEL Slider bespaart Machinefabriek Elburg niet alleen tijd maar komt men bovendien met een unieke schuifzeiler bij haar klanten op bezoek!

Let's build together