15 mrt. '16

Direkt Koerier breidt wagenpark uit met CityCruiser Kardel

Direkt Koerier heeft het wagenpark uitgebreid met een CityCruiser KARDEL. Deze CityCruiser KARDEL heeft een laadvermogen van (ongeveer) 3000 KG. Dit is afhankelijk van de plaats van de lading.


Tevens is de opbouw voorzien van één vaste en één schuifzeilwand. 

Bij een koeriersbedrijf is het belangrijk een bedrijfsvoertuig multifunctioneel te kunnen inzetten. Direkt Koerier heeft gekozen voor een CityCruiser KARDEL omdat deze klantspecifiek gebouwd kon worden. De grootste ladingen kunnen namelijk via de achterzijde, zijkant en zelfs langs de bovenzijde worden geladen en gelost.

Ook omdat Direkt Koerier veel lange en zware onderdelen moeten vervoeren voor de scheepvaart, is er gekozen voor een schuifzeilopbouw van KARDEL. Om de ladingen zo goed mogelijk te vervoeren is het belangrijk dat er weinig verplaatsingen zijn. Doordat zij via de zijkant kunnen laden en lossen, wordt de lading in één keer op de juiste plaats gezet. Dit bespaart veel tijd tijdens het laden en lossen van de vracht. 

Direkt Koerier levert rechtstreeks de vracht naar de geadresseerden. Het gaat hierbij om regionale, nationale én internationale leveringen. Door deze individuele aanpak worden risico’s tot een minimum beperkt.

Deze CityCruiser KARDEL is geleverd door CRUISERS dealer Hofpoel uit Twello. 

 

Let's build together