11 feb. '15

RTS Nederland

Boyriven Nederland wordt RTS Nederland

De koerswijziging die Boyriven Nederland in de afgelopen jaren doormaakte wordt in 2015 bekroond met een nieuwe naam: Road Transport Systems ofwel RTS. “Dit is een nieuwe naam met een knipoog naar onze basis: Reynolds Transport Systemen. 


Boyriven Nederland heeft de afgelopen jaren haar marktbenadering intensiever toegespitst op de levering van opbouwsystemen en componenten. De markt heeft bijvoorbeeld kennis kunnen maken met het sterke merk Isonort koelopbouwen en onlangs werd de Cruiser – Coolcare Farma-opbouw geïntroduceerd, merken die door nieuwe partnernetwerken worden verkocht.

“Het in de markt zetten van sterke merken door toegewijde partners werpt haar vruchten af,” aldus directeur Bart van Wegen. “Zij spreken de taal van de eindklant, wij richten ons op het opbouwsysteem en de verkoopondersteuning”. Om de nieuwe focus kracht bij te zetten is besloten de associatie met Boyriven, Europees vooral bekend om haar brede assortiment carrosserie-accessoires, verder los het laten en voort te bouwen op de eigen kwaliteiten en ervaring op het gebied van opbouwsystemen en componenten zoals aluminium profielsystemen, panelen en accessoires. Door deze nieuwe koers kan de carrosseriebouw in 2015 rekenen op de ambitie van de marktleider om de markt in samenwerkingsverbanden nog beter te bedienen.

Deze koerswijziging wordt in 2015 bekroond met een nieuwe naam: Road Transport Systems ofwel RTS. “Dit is een nieuwe naam met een knipoog naar onze basis: Reynolds Transport Systemen. We begonnen bijna 50 jaar geleden op eigen kracht met een solide organisatie als aluminium leverancier en later ook als ontwerper van opbouwsystemen. Die zelfstandige insteek verkiezen we ook nu weer, dit betekent onder meer dat onze klanten weer volledig uit voorraad in Nederland worden beleverd. Zo zullen we ons als de meest betrouwbare partner voor de carrosseriebouwer verder ontwikkelen”.

Let's build together