13 jan. '15

Aerodynamisch kapprofiel

Aerodynamisch kapprofiel

Brandstofbesparing en aerodynamica van bedrijfswagens wordt steeds belangrijker. RTS heeft daarom het kapprofiel 425074 optimaal afgestemd op deze marktbehoefte. Het kapprofiel is machinaal getoogd en garandeert een optimale afwerking van iedere moderne vrachtwagenopbouw. 


Voor een optimale aerodynamische prestatie is het kapprofiel in een nauwkeurig berekende radius getoogd. De maatvoering van het kapprofiel is in onderstaande tekening af te lezen. De bijgesloten foto toont het strakke esthetische eindresultaat; een mooie afwerking langs de gehele daklijn. Het profiel kan voor het lichte en zware segment bedrijfswagens worden toegepast, waarbij aanzienlijke brandstofbesparingen met name in het zwaardere segment kunnen worden gerealiseerd.

 

De kapprofielen zijn direct leverbaar uit voorraad. Kies voor de RTS- aerodynamische dakprofielen als u beter werk te doen heeft dan het zelf inslijpen, zetten en lassen van willekeurige profielen. Prijsinformatie is te verkrijgen bij onze afdeling Verkoop.

 

 

Let's build together