Opbouwsystemen

Opbouwsystemen & halffabricaten

Met onze ISONORT, KARDEL en Cruisers biedt RTS standaard en klantspecifieke oplossingen.


Daarnaast levert RTS alle benodigde deursystemen voor de carrosseriebouw.


ISONORT geïsoleerde opbouwen

De productrange binnen ISONORT is volledig flexibel in te richten. Met of zonder laadklep; inclusief of exclusief inrichting van het interieur... alles is op maat te leveren. Onze ISONORT dealers adviseren u graag over de mogelijkheden voor een eigen koelopbouw. Zowel de standaard serie (ISONORT 250 serie) als de maatwerk opties bieden ongetwijfeld een koelopbouw naar uw wensen.

 

Bezoek de website

Cruisers gesloten opbouwen

Het Cruisers-programma bestaat uit aluminium opbouwsystemen met verschillende wandinvullingen voor het 3,5 t/m 18 ton bedrijfswagensegment. Het begint bij de CityCruiser met een maximaal laadgewicht van 3,5 ton tot de GlobalCruiser met een maximaal laadgewicht van 18 ton.

Het Cruisers-programma biedt oplossingen voor aluminium opbouwsystemen in glasresteelwagens, koelwagens, open bakwagens en wagens met gesloten opbouw of schuifzeil. Gaat u voor de CityCruiser, RegioCruiser of GlobalCruiser? 

Bezoek de website

Kardel Schuifzeilopbouwsystemen

Met KARDEL schuifzeilopbouwsystemen is RTS marktleider in de Benelux. Al bijna 25 jaar staat de naam Kardel voor hoogstaande kwaliteit wanneer naar schuifzeiloplossingen wordt gevraagd. Het programma is met klantspecifieke systemen zeer breed uitgegroeid; T┼░V-gecertificeerd, met hefdaken, met Versus schuifdaken of polyester dak. Voor een optimale geleiding van de zeilrunners in de aluminium rails zijn alle Kardel opbouwen uitgevoerd met het Versus Trike systeem.

Bezoek de website

Deursystemen

Deursystemen

RTS is al ruim 20 jaar marktleider als het gaat om deursystemen voor de carrosseriebouw. Alle deurtypen die in opbouwen worden toegepast kunnen door RTS naar klantwens worden ontworpen en geleverd.

Lees meer >

Let's build together